Роналдо антигерой за Юве срещу Аталанта (видео)


FUTBOL-TV

Роналдо антигерой за Юве срещу Аталанта (видео)

Ювентус и Аталанта завършиха при 1:1 в двубой от 12-ия кръг на италианската Серия А.

След половин час игра Феде Киеза се разписа с прекрасен изстрел извън границата на наказателното поле. След паузата Юве стигна и до удвояването на резултата. Голът на Киеза обаче правилно бе отменен, тъй като секунди по-рано стражът Голини спаси с глава много тежък шут от близка дистанция на Алваро Мората.

В 57-ата минута Аталанта изравни. "Бианконерите" на два пъти не успяха да изнесат, топката стигна до Ремо Фройлер, който от границата на наказателното поле с великолепен удар матира Счесни за 1:1

Ключовият момент дойде в 61-ата минута, когато звездата на Юве Кристиано Роналдо пропусна дузпа, насочвайки топката в долния десен ъгъл, но вратарят на гостите разкри намеренията му. Иначе наказателният удар бе отсъден, след като Ханс Хатебур спъна Киеза в наказателното поле. 

В последните минути Аталанта можеше да си тръгне с трите точки, но Алехандро Гомес не успя да преодолее Шчесни от границата на наказателното поле.

Ювентус е трети в класирането на три точки зад лидера Милан, който е с мач по-малко, докато Аталанта е на 8-ата позиция в таблицата на 9 точки от водача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
78