Братята Индзаги поделиха по точка (видео)


FUTBOL-TV

Братята Индзаги поделиха по точка (видео)

Беневенто и Лацио си размениха по един гол през първото полувреме и не излъчиха победител – 1:1 в среща от 12-ия кръг на Серия А.  Срещата ще се запомни с факта, че начело на двата тима бяха братята Симоне и Филипо Индзаги, което не се случва за първи път. 

"Орлите" очаквано бяха по-дейни и имаха повече положения от своя съперник. Логичното се случи в 25-ата минута, когато Сергей Милинкович-Савич центрира, а Чиро Имобиле отклони топката от въздуха и я прати в мрежата на домакините за 0:1. Като цяло гостите от Рим владееха топката през 70% от времето, но допуснаха гол в последната възможна минута. Паскуале Скиатерела достигна до избита топката в наказателното поле и с лек удар я вкара в мрежата.

В края на срещата домакините останаха с 10 човека, тъй като Паскуале Скиатарела получи директен червен картон за грубо нарушение. До края обаче до нов гол така и не се стигна и така двата тима поделиха по точка.

Положението след този мач е следното: Лацио е на 8-ма позиция с 18 точки. Беневенто е на 13-то място с 12 пункта. Всичко това може да се промени, тъй като предстоят да се изиграят още срещи от този кръг в Серия А.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
263