Ювентус с обрат в дербито срещу Торино (видео)


FUTBOL-TV

Ювентус с обрат в дербито срещу Торино (видео)

Ювентус се наложи над Торино с 2:1 на “Алианц Стейдиъм" в Дерби дела Моле от десетия кръг на Серия А.  Преди мача Кристиано Роналдо получи наградата си за Играч на месец ноември в шампионата на Италия, както и специална фланелка от клубния президент Андреа Аниели за гол номер 750 в своята кариера. 

В 9-ата минута "биковете" откриха резултата. Кристиан Ансалди центрира в наказателното поле, където се получи разбъркване, а най-съобразителен се оказа Николас Нкулу, който отблизо преодоля Войчех Шчесни.

Пет минути по-късно Дзадза изскочи сам срещу Войчех Шчесни, но вратарят успя да отрази изстрела му.  В 35' "бианконерите" поискаха дузпа за игра с ръка на Кристиан Ансалди, но такава не беше отсъдена. 

В 57' Роналдо стреля, но изстрелът бе блокиран от Лианко. При последвалото изпълнение на корнер топката стигна до Куадрадо, който изравни с много красив удар от дъгата на наказателното поле. Голът обаче беше отменен заради засада на Леонардо Бонучи след разглеждане на ситуацията.

В 77-ата минута Сиригу изби в корнер шут на Киеза. Той беше изпълнен късо, след което Куадрадо центрира към Маккени, а американецът с глава този път наистина възстанови равенството в мача. 

В 89-ата минута Ювентус направи пълен обрат, след ново великолепно центриране на Хуан Куадрадо, Леонардо Бонучи се извиси над всички и с глава реализира в мрежата на Салваторе Сиригу.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
266