Михайлович бесен, търси къртица в отбора


Н. Гавазов

Михайлович бесен, търси къртица в отбора

Старши -треньорът на Болоня Синиш Михайлович произнесе емоционална реч по адрес на неизвестен играч от клуба си, който издава поверителна информация на медиите.

Вчера в италианските медии (изглежда, че Ди Марцио беше първият, който го даде на уебсайта) се появи информация, че Болоня ще излезе срещу Интер със съвсем нова схема от  3-5-2.

Оказа се, че това е трик на Михайлович - сръбският специалист се е опитал да разбере, дали наистина изтича информация от отбора.

"Казах това с новата схема, за да видя кой *** (псува на сръбски), кой говори с журналистите. Беше изненада, очаквах новината да се появи във вестниците. Сега се опитвам да намеря виновника - ако го направя, той вече няма да играе.

Никой отвън не знае какво се случва на тренировките. Не съм мислил да сменям схемата на игра, нарочно го направих. Ние бяхме на базата, а сега се появява във вестниците. Заклевам се, че ще открия кой изнася информация. Много съм ядосан, този човек ще има големи проблеми. Журналистите винаги първи научват всичко за нашия отбор", заяви Михайлович.

  Сподели
75