Ибра: Критиците ме зареждат с енергия


Н. Гавазов

Ибра: Критиците ме зареждат с енергия

39-годишният шведски нападател на Милан Златан Ибрахимович изрази мнението си за това как му се отразяват критиките на феновете.

"Многото дразнители? Винаги е предизвикателство и ми харесва, защото когато хората са срещу мен, това ме зарежда с енергия, дава ми енергия, мотивация, адреналин не за да се убеждавам, а за да покажа, че всичко не е така, както мислят.

Често ми казват: "това е трудно“, "невъзможно“. И аз го обичам, защото ако мога да направя нещо подобно, според мен това е нещо повече от игра в отбор, който вече е на върха и вие се присъединявате към този отбор и историята продължава. Вместо това в Милан е обратното. Трябва да върнем отбора на върха и да накараме  играчите да разберат какво означава да бъдем на върха.

Страхувах ли се да се върна в Милан? Не, иначе нямаше да подпиша договор. Положението е същото, когато се озовах в Юнайтед. Те ми казаха: "Ти си стар, а темпото на Висшата лига е твърде високо". Така че правя обратното на това, което всички казват.

Оказвам ли натиск върху отбора? Да, все още обичам да го правя. Дори повече от преди. Не приемам срещи, които се провалят. Много ли искам? Да, ако някой не тренира добре, аз също ще го изразя", заяви Ибрахимович.

  Сподели
81