Бонера: Рано е да говорим за титла на Милан


Н. Гавазов

Бонера: Рано е да говорим за титла на Милан

Изпълняващият длъжността старши -треньор на Милан Даниеле Бонера обобщи резултата от гостуването на Наполи в мач от  8-ия кръг на Серия А (3: 1).

"Очевидно е, че това е важна победа, която показва, че сме на прав път, твърде рано е да говорим за това какво може да се случи през май. Говорих с Пиоли след мача, той бе доволен и също поздрави всички момчета в съблекалнята. На разположение имаме отличен тим, ние  знаем, че вече сме на върха и искаме да останем там възможно най-дълго. Тези резултати не са случайни, ние започнахме тази работа отдавна.

Има отбори, които са инвестирали много, за да бъдат в битка за Скудетото. Честно казано, ние сме създадени не за това да побеждаваме за една нощ, но това ни позволява да се развиваме от мач на мач и може да бъде предимство в някои отношения.

Травмата на Ибрахимович? Сега имаме малко информация, изглежда като мускулна контузия, но трябва да изчакаме няколко дни, за да видим какви са мащабите", заяви Бонера.

Благодарение на победата Милан събра 20 точки и отново зае първо място в класирането на Серия А. Хората на  Стефано Пиоли са с две точки пред Сасуоло.

  Сподели
146