Златан избута Милан до трите точки срещу Наполи (видео)


FUTBOL-TV

Златан избута Милан до трите точки срещу Наполи (видео)

Милан победи Наполи с 3:1 в мач от осмия кръг на Серия А. В герой за "росонерите" се превърна голямата звезда на тима Златан Ибрахимович, който се отчете с две попадения. 

След 20 минути игра Тео Ернандес достави страхотен пас на Златан Ибрахимович, който незабавно засече с глава и изпрати топката право в долния десен ъгъл на Мерет. 

В 27-ата минута Донарума с блестяща намеса изби удар на Мертенс. При последвалото изпълнение на ъглов удар Ди Лоренцо нанесе удар, който срещна гредата.

В 54-ата минута Милан нанесе втория си удар по Наполи в мача. Тогава Чалханоглу пусна прекрасен извеждащ пас към Ребич. Той центрира към далечната греда за Ибрахимович, който от въздуха се разписа за втори път в мача.

В 63' Дрис Мертенс върна едно попадение след отличен пас на Марио Руи и не много добра намеса на Кяер

Само 120 секунди по-късно обаче домакините останаха с човек по-малко. Тимуте Бакайоко получи втори жълт картон в срещата и бе изгонен. В петата минута на даденото от съдията продължение Милан вкара трети гол.  Йенс Хауге направи отличен самостоятелен пробив в наказателното поле и необезпокояван оформи крайното 3:1 за "росонерите".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
122