Два гола на Роналдо носят успеха за Юве над Каляри (видео)


FUTBOL-TV

Два гола на Роналдо носят успеха за Юве над Каляри (видео)

Ювентус победи с 2:0 Каляри в мач от италианската Серия А. В герой за домакините се превърна голямата звезда Кристиано Роналдо, който се разписа на два пъти. По този начин и двамата имат по 8 гола в първенството за кампанията. С успеха "бианконерите" се доближиха на точка от водача във временното класиране - Милан, който обаче е с мач по-малко.

В 37-ата Бернардески пробва далечен удар по земя, който завърши в ръцете на Алесио Краньо. Минута по-късно Роналдо навлезе в наказателното поле и с прецизен шут прати топката в далечния ъгъл на противниковата врата за 1:0.

В 42-ата минута Ювентус удвои преднината си. Кристиано Роналдо се добра първи до отбита топка и елегантно от въздуха реализира второто си попадение в мача.

И след головете домакините продължиха да доминират, а гостите от остров Сардиния така и не успяха да намерят верния път към вратата на легендата Джанлуиджи Буфон. В 65-ата минута Берна намери Мората, който от чиста позиция не удари вратата. Три минути след това Рагнар Клаван се разписа за Каляри, но голът не беше признат заради засада при подаването към централния защитник.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
115