Гол в последните секунди провали Юве срещу Лацио, Роналдо се контузи


FUTBOL-TV

Гол в последните секунди провали Юве срещу Лацио, Роналдо се контузи

Италианският шампион Ювентус завърши наравно 1:1 с Лацио в дербито на кръга в италианската Серия А. "Бианконерите" водеха до последните секунди след гол на Кристиано Роналдо, но Кайседо се превърна в герой за домакините, след като реализира в последния възможен момент.

В 15-ата минута гостите поведоха. Кристиано Роналдо се възползва засече чудесно подаване на Хуан Куадрадо и откри резултата. CR7 продължи да тормози отбраната на "бианкочелестите". В 37-ата добър негов индивидуален рейд завърши с плътен шут, който премина близо до лявата греда.

В 43-ата минута Кристиано бе изключително близо до второто си попадение в двубоя. Португалецът получи подаване от Кулушевски в наказателното поле на Лацио, напредна и стреля технично, но изстрелът му се отклони в страничния стълб.

След почивката темпото на игра спадна. Лошите новини за Юве обаче започнаха още в 76-ата минута, когато Роналдо напусна терена принудително. Той изпитваше болки от няколко минути след сблъсък с играч на съперника. Трябва не изглеждаше да е сериозна, но тепърва ще става ясно какво е неговото състояние.

Лацио пък изравни дълбоко в добавеното време на мача. Кореа получи топката от тъч отляво на наказателното поле, успя да се промъкне между няколко играчи на гостите и подаде на Фелипе Кайседо, който с обръщането си вкара топката в далечния ъгъл на Шчесни за крайното 1:1.

  Сподели
244