Лацио губеше до 95-ата минута, но успя да победи (видео)


FUTBOL-TV

Лацио губеше до 95-ата минута, но успя да победи (видео)

Раздираният от кадрови проблеми Лацио постигна драматична победа с 4:3 при гостуването си на Торино. "Орлите"  губеха в резултата до петата минута на добавеното време, но успяха да стигнат до успеха. 

Гостите излязоха напред в резултата в 15-ата минута, когато Патрик намери Андреас Перейра в наказателното поле и халфът с удар в далечния ъгъл вкара за 0:1. Торино отговори с два бързи гола на Бремер и Андреа Белоти от дузпа.

В 49-ата минута Сергей Милинкович-Савич се разписа от пряк свободен удар за 2:2. Торино излезе напред в резултата в 87-ата минута. Тогава Саша Лукич се възползва от грешка на Хьоед и преодоля вратаря за 3:2. 

В оставащите минути Лацио хвърли всички налични сили и стигна до сензационен обрат, благодарение на головете на Имобиле и Кайседо. Дълбоко в добавеното време съдията даде дузпа за гостите след преглеждане на видеоповторение. Реферът видя игра с ръка в наказателното поле. Имобиле вкара за 3:3. Остана време дори за още един гол. Кайседо добута топката в мрежата след суматоха в наказателното поле в осмата добавена минута и по този начин донесе успеха на Лацио.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
237