Роналдо се завърна с два гола при успех на Юве над Специя (видео)


FUTBOL-TV

Роналдо се завърна с два гола при успех на Юве над Специя (видео)

Ювентус спечели по убедителен начин с 4:1 гостуването си на Специя от 6-ия кръг на Серия А. Точни за "бианконерите“ бяха Алваро Мората, Адриен Рабио и на два пъти Кристиано Роналдо. Португалецът най-сетне пребори коронавируса и му бяха нужни само 2 минути, след като се появи на терена, за да се разпише. Българският нападател Андрей Гълъбинов пропусна двубоя заради контузия.

В 16-ата минута Маккени подаде към Мората, който на празна врата нямаше как да пропусне. Флагът на асистент арбитера бе високо вдигнат, но след намеса на ВАР попадението бе зачетено. В 23-ата минута Мората за втори път вкара топката в противниковата мрежа, но този път в действителност голът не бе зачетен заради засада.

В 32-ата минута равенството бе факт, след изстрел на Побега, като топката рикошира и се озова във вратата на Буфон за 1:1.

В 56-ата минута Роналдо се появи на терена, а в 59-ата португалецът заобиколи Иван Проведел и вкара за 1:2. Пет минути по-късно Кевин Агудело се разписа за домакините, но попадението не бе зачетено заради засада.

В 68-ата минута Рабио бе изведен на голова позиция с дълъг пас на Киеза. Той успя да преодолее противников състезател и покачи на 1:3.

В 76-ата "бианконерите" получиха дузпа за нарушение на Паоло Бартоломей срещу Киеза. Роналдо бе точен след изпълнение на "Паненка" за крайното 4:1 за италианския шампион.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
182