Късен гол спаси точката за Интер срещу Парма


FUTBOL-TV

Късен гол спаси точката за Интер срещу Парма

Интер имаше тежка вечер на своя "Джузепе Меаца". Селекцията на Антонио Конте записа второ равенство за сезона в Калчото, след като направи драматично 2:2 с Парма. Вицешампионът на Италия продължава неубедителното си представяне от началото на новия шампионат. Тимът на Антонио Конте е 5-и с актив от 11 точки след 6 мача. Парма е 15-и с 5 пункта.

Всички попадения на мача тази вечер паднаха след почивката. В първите секунди от второто полувреме Парма шокира своя противник. Жервиньо бе изведен зад защитата на ":черно-сините“ и отбеляза за 0:1.

В 62-ата минута влезлият като резерва Роберто Инглезе пусна перфектен извеждащ пас за Жервиньо, който стреля покрай Самир Ханданович и отбеляза втория си гол в мача.

Само две минути по-късно обаче "нерадзурите" стигнаха до попадение. Николо Барела намери Марсело Брозович, който от границата на наказателното поле намери мрежата на Луиджи Сепе - 1:2.

Тимът от Милано се добра до точката в даденото от съдията продължение. Иван Перишич се оказа най-съобразителен при статично положение и с глава отблизо оформи крайното 2:2.

  Сподели
106