Пиоли: Играчите бяха недоволни в края на мача


Н. Гавазов

Пиоли: Играчите бяха недоволни в края на мача

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли обобщи резултатите от мача от 5-ия кръг на италианското първенство с Рома (3: 3).

"Връщаме се у дома доволни от представянето в мача срещу Рома, но не е нужно да гледаме таблицата. Не можем да скрием това: в края на срещата играчите останаха недоволни от себе си. Трябва да признаем, че играхме срещу силен противник. Те използваха грешките по-добре от нас, но това е правилният начин, този мач ни дава допълнителни проблеми за решаване. В Милан цари положителна среда, пълна с хармония.

Стараем се с всички сили всеки ден. Обичам да подчертавам духа на отбора, той е силен. Ние не отстъпваме на никого по отношение на решителността. Трябва да продължим да се придържаме към тази позиция.

Татарушану, който замени Донарума? Грешките са част от футбола, той изпусна топката. Той е силен вратар, това се случи в неговия дебют в мача, което можеше да има малко значение.

Можехме да се справим и по-добре, но винаги се опитвахме да бъдем опасни пред вратата. Можехме да вкараме повече, но да не забравяме, че играхме срещу Рома. Растем, имаме нужда от всички играчи, имаме всичко необходимо, за да продължим във всички турнири", заяви Пиоли.

  Сподели
246