Сестрата на Роналдо: Covid -19 е голяма измама


Н. Гавазов

Сестрата на Роналдо:  Covid -19 е голяма измама

Катя Авейро, която е сестра на нападателя на Ювентус и португалския национален отбор Кристиано Роналдо, реагира в своя Instagram на новината за заразата на брат си с коронавирус.

"Ако Кристиано е призован да събуди целия свят, тогава, трябва да кажа, този португалец наистина ни е изпратен от Бог. Благодаря!

Днес хилядите хора, които са вярвали толкова силно в тази пандемия, в тестове и предпазни мерки, ще разберат всичко, както и аз. Това е най-голямата измама, която съм виждала в живота си. Днес прочетох изречение и се изправих да аплодирам. "Спри да заблуждаваш целия свят“. Хора, отворете очи, моля", написа Катя.

За инфекцията на Роналдо с коронавируса стана известно предишния ден, на 13 октомври. Нападателят на Ювентус ще бъде под карантина в дома си в Торино и ще пропусне следващите двубои на "бианконерите“ срещу Кротоне и Динамо Киев, но може да бъде готов за срещата с Верона, ако даде отрицателна проба за COVID-19.

По всяка вероятност португалецът ще пропусне двубоят от Шампионска лига срещу Барселона на 28 октомври, тъй като протоколите на УЕФА предвиждат, че след отрицателен тест за COVID-19, играчът трябва да даде такава проба поне седем дни преди да му бъде позволено да вземе участие в мач от Шампионската лига или Лига Европа.

  Сподели
157