Десподов пред трансфер в Интер?


FUTBOL-TV

Десподов пред трансфер в Интер?

Българският национал Кирил Десподов е пред трансфер, за което намекна самият той. Нападателят публикува своя снимка от самолет, а в същото време името му не фигурира в групата на Каляри за гостуването на Аталанта утре. Десподов бе желан от треньора на Каляри Еузебио Ди Франческо. Легендата на Рома заяви наскоро, че ще разчита на Десподов и иска да се запознае с неговите качества, като за това не бърза да го продава.

Вестник "L'Unione Sarda" днес съобщава, че Десподов може да бъде част от сделката между Каляри и Интер. Българският национал ще бъде използван за осъществяването на трансфера на Раджа Наинголан.  

 "Нерадзурите" искат 18 милиона евро за белгийския халф, но Каляри е готов да плати 12 млн и да добави двама футболисти. Едно от спряганите имена е това на Десподов.

Кирил Десподов се появи като резерва за Каляри през миналия уикенд при загубата от Лацио. През миналия сезон бившият играч на ЦСКА беше под наем в Щурм Грац, където впечатли с представянето си, отбелязвайки доста голове в решителни мачове..

  Сподели
312