Леонардо връща Кака на Джузепе Меаца


Т. Михайлов

Леонардо връща Кака на Джузепе Меаца

Легендата на Милан Леонардо е на път да върне звездата на Реал Мадрид Рикардо Кака на “Джузепе Меаца”, тръбят вестниците на Апенините. Плеймейкърът обаче няма да облече фланелката на своя бивш клуб, а тази на градския съперник Интер.

Макар Масимо Морати да продължава да твърди, че Рафа Бенитес е треньор на европейския шампион, медиите са убедени, че последният мач на испанския наставник начело на Интер вече е минал.

Агентът на Бенитес Мануел Гарсия Килон призна пред “Скай Италия”, че се водят преговори за прекратяването на контракта на Бенитес. Килон се е срещал с вицепрезидента на “нерадзурите” Риналдо Гелфи, техническият директор Марко Бранка и и адвокатът Анджело Капелини.

“Преговаряме с Интер за прекратяването на договора. Още не сме постигнали определено съгласие. Утре имаме нова среща и ще продължим разговорите, за да намерим най-правилното решение”, заяви Килон.

Положението на Кака на "Сантяго Бернабеу" не е идеално. Бразилецът получи контузия, която не позволява на новия наставник на Лос Меренгес Жозе Моуриньо да го използва. Специалния сякаш намери негов заместник в лицето на младия германски национал Месут Йозил. Възможно е Моуриньо да потърси размяна и да поиска десния бек Майкон.

  Сподели
138