Наполи удари Сасуоло при много отменени голове


FUTBOL-TV

Наполи удари Сасуоло при много отменени голове

Наполи победи Сасуоло с 2:0 и по този начин доближи местата даващи право на участие в евротурнирите. Попаденията бяха дело на Елсеид Хюсай и Алан. По този начин "светлосините" събраха 59 точки и заемат седмото място в класирането. Шестият Милан е със 60. До края на шампионата остават 2 кръга.

Резултатът бе открит още в осмата минута от Елсед Хисай, който се разписа с хубав удар по земята извън наказателното поле. Това беше първи гол за Хисай с екипа на "небесносините".

В 32-рата Филип Джуричич се разписа, но попадението бе отменено поради засада. 5 по-късно Джуричич отново изравни резултата. Първоначално съдията призна гола, но след намесата на системата ВАР, попадението пак бе отменено.

В 49-ата минута Франческо Капуто помисли, че е изравнил, но и в тази ситуация имаше флаг за засада, защото Доменико Берарди беше зад защитата на домакините.

В средата на полувремето гостите стигнаха до гол. Този път той бе дело на Доменико Берарди. За лош късмет обаче отново имаше засада и попадението бе отменено.

В добавеното време на мача резервата Алан реши всичко, след като се разписа с хубав удар от границата на наказателното поле. Попадението бе зачетено, а малко след това бе даден и последен съдийски сигнал.

  Сподели
124