Рома разби СПАЛ, Интер с реми


FUTBOL-TV

Рома разби СПАЛ, Интер с реми

Рома записа категоричен успех при гостуването на СПАЛ 2013. При това "вълците" бяха в експериментален състав, но се наложиха над домакините с 6:1. Два гола на Бруно Перес и по един на Никола Калинич, Карлес Перес, Александър Коларов и Николо Дзаниоло осигуриха най-убедителната победа на "вълците" през сезона. За СПАЛ вкара Алберто Чери, но отборът от Ферара загуби за шести пореден път и показа защо е на дъното в класирането и ще се завърне в Серия Б.

Отборът на Интер не успя да спечели домакинството си на Фиорентина и завърши наравно 0:0, също в двубой от 35-тия кръг на Серия А. Футболистите на Антонио Конте бяха по-опасният тим на терена, но така и не успяха да преодолеят вратаря на "виолетовите" Пиетро Терачиано. 

Отборът на Наполи допусна поражение при гостуването си на Парма. Футболистите на Дженаро Гатузо загубиха с 1:2 на "Енио Тардини", като и трите гола паднаха от дузпа. Джанлука Капрари и Деян Кулушевски бяха точни за "дуковете, а за Наполи вкара Лоренцо Инсиние.

Днешното равенство означава, че Интер отново не успя да измести Аталанта на 2-рото място и остава 3-ти със 73 точки. Рома излезе на 5-та позиция, изпреварвайки Милан, като "вълците" са с 61 точки. Наполи остава 7-ми с 56 пункта. На дъното Дженоа и Лече взеха важни победи, докато Бреша вече и на теория изпадна в Серия Б.

  Сподели
219