Интер разби СПАЛ и се качи на второ място


FUTBOL-TV

Интер разби СПАЛ и се качи на второ място

Интер разгроми СПАЛ с 4:0 като гост в мач от 33-тия кръг на Серия А. "Нерадзурите" тотално надиграха своя съперник и заслужено се поздравиха с успеха, който ги изкачи на втора позиция в подреждането и ги доближи на шест пункта зад лидера Ювентус.

Първият гол падна в 37-ата минута, когато Бираги подаде на Алексис Санчес, той от своя страна насочи топката към връхлитащия по крилото Антонио Кандрева, който откри резултата. В 55-ата минута "нерадзурите" направиха добра атака, която завърши с мощен изстрел на Кристиано Бираги, който остави безпомощен вратаря на домакините. 

В 60-ата минута Алексис Санчес с глава направи резултата класически, а Галярдини оформи крайния резултат с гол в 74-ата минута. Победата даде надежди на хората на Антонио Конте, че могат да се борят за титлата в Италия. Интер е със 71 точки в актива си - на шест зад лидера Ювентус, с точка пред третия Аталанта и на две пред четвъртия Лацио. СПАЛ е на последното 20-то място и отдавна е изгубил надежди за своето оцеляване в елита.

  Сподели
84