Конте: Ще си тръгна, ако в Интер са недоволни от моята работа


Н. Гавазов

Конте: Ще си тръгна, ако в Интер са недоволни от моята работа

Старши- треньорът на Интер Антонио Конте коментира срещата с Торино от 32-я кръг на Серия А и слуховете за напускане на клуба.

"Започнахме играта много добре, след което последва този корнер, след който пропуснахме. Струва ми се сензационно, че Самир направи такава грешка: той почти не допуска грешки. Като цяло, мисля, че това бе среща, в която доминирахме.

Пропуснатата топка може да ни изнерви и да създаде проблеми, но ние успяхме. Много по-малко предвидими сме, отколкото преди, защото сега атакуваме с голям брой играчи. Резултатът трябва да увенчае усилията, които полагаме и когато това не се случи, то ме разочарова.

Слухове за напускане на Интер? Първоначално бях поканен с тригодишен договор да върна клуба там, където заслужава да бъде. Това неизбежно отнема време. Дойдох тук с голям ентусиазъм. Ако всички са доволни от работата, която върша и мисля, че това е така, тогава не разбирам защо не трябва да продължаваме да работим заедно. Ако ръководството е недоволно от работата ми, тогава няма да се колебая да напусна", заяви Конте.

89