Гасперини: Страхотно се представихме срещу лидера


Н. Гавазов

Гасперини: Страхотно се представихме срещу лидера

Старши- треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини остана недоволен от съдийството в мача срещу Ювентус (2: 2) от 32-ия кръг на Серия А. Напомняме, че и двата гола на шампиона дойдоха след дузпи за игра с ръка на футболисти на "нерадзурите".

"Какво трябва да направят играчите, да си отрежат ръцете? Най-доброто, което можете да направите, е да поставите ръцете си пред себе си. Това не са първите подобни дузпи, които виждаме, имаше много такива през сезона, случи се с много отбори. Това е безумно и тълкуването на правилата тук не е същото като на други места. Други държави не отсъждат такива дузпи.

Страхотно се представихме срещу лидера в Серия А, казах на момчетата да се отнасят към това като към среща от Шампионска лига, тъй като през август ще се срещнем с отбори от това ниво.

Постигнахме всичко, към което се стремяхме, явно съм много доволен от представянето и съм много разочарован, че не спечелим. Ние водехме до последната минута и направихме всичко, за да заслужим победата", заяви Гасперини. 

  Сподели
89