Агентът на Буфон поиска от президента на Юве да накаже Дел Нери


Н. Гавазов

Агентът на Буфон поиска от президента на Юве да накаже Дел Нери

Агентът на Джанлуиджи Буфон - Силвано Мартина заяви, че е възмутен от последното изказване на старши треньора на Ювентус Дел Нери, че клиентът му трябва да защити мястото си в отбора, както и това, че към настоящия момент Сторари ще бъде титуляр, докато Буфон остава сред резервите, защото е в по-слаба форма.

Както е известно, отношенията на световния шампион със своя треньор са близо до точката на замръзване и една от причините е, че вратарят рядко посещаваше тренировъчната база на тима по време на продължителната си контузия, която получи през лятото в мача срещу Парагвай.

По такъв начин, днес отново в италианската преса се появиха спекулации, че Буфон ще премине през лятото в Манчестър Юнайтед. Досега вратарят и неговият агент винаги подчертаваха ангажимента си към Ювентус, но вчерашното интервю на Дел Нери принуди Мартина да нападне треньора на „бианконерите".

„Това е едно жалко интервю. Не очаквах Дел Нери да направи подобно изявление. Това говори за липса на уважение към Буфон. Ако съм президент на Ювентус ще поискам треньорът да бъде глобен и да се извини публично за думите си", заяви Мартина в интервю за Controcampo.

 

  Сподели
174