Обрат за Лацио и орлите продължават да преследват Юве


FUTBOL-TV

Обрат за Лацио и орлите продължават да преследват Юве

Лацио направи обрат от 0:1 до 2:1 и по този начин показа, че няма да се откаже да преследва водача в Серия А Ювентус. "Бианкочелестите" стигнаха до много труден успех като гост на Торино благодарение на попадения след почивката на Чиро Имобиле и Марко Пароло. За "биковете" се разписа Андреа Белоти от дузпа в началото на двубоя. 

Двубоят започна силно за домакините, които още в 4-та минута създадоха първата опасност пред вратата на Лацио, след като ударът на Николас Нколу бе блокиран.

Само една по-късно обаче Торино поведе в резултата, след като Андреа Белоти отбеляза от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Чиро Имобиле. Нападателят също така получи и жълт картон.

Допълнителното време на първата част можеше да завърши с изравнителен гол. Но попадението на Франческо Ачерби бе отменено заради засада.

В началото на втората част "орлите" стигнаха до изравнителен гол чрез голмайстора си Имобиле, който бе изведен в коридор в наказателното поле и прати топката в далечния ъгъл. В 72-та минута пълният обрат все пак стана факт, когато удар на Пароло от дистанция не остави шансове на Сиригу, фиксирайки крайния резултат.

С постигнатия успех Лацио е на една точка от първия Ювентус.

  Сподели
153