Ибра е недоволен от Газидис


Н. Гавазов

Ибра е недоволен от Газидис

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович изрази недоволство от работата на изпълнителния директор на Милан Иван Газидис на последната тренировка, съобщава журналистът от Radio Rossonera Пието Балцано Прота.

Вчера, 10 юни, Иван Газидис се срещна с тима в тренировъчния център в Миланело и обяви, че ръководството е приело предложението на тима да намали априлските заплати с 50%. Един от тези, които проведоха диалог с ръководството от страна на играчите бе Златан Ибрахимович. Основното оплакване на шведа е, че предложението, представено от отбора бе прието пет дни по-късно. В същото време не става дума за конфликт, както съобщаваха различни италиански медии. Отговорите на изпълнителния директор удовлетвориха тима и в крайна сметка Газидис повтори искането за прекратяване на сезона на положителна нота, попадайки в евротурнирите.

Ибрахимович се премести в Милан през януари 2020 г. от Лос Анджелис Галакси. През този сезон 38-годишният швед участва в осем мача от италианския шампионат (в седем - като титуляр), в които стана автор на три гола и една асистенция. Договорът на играча с клуба е валиден до лятото на 2020 година.

  Сподели
295