Лукаку: Не съм простил на Вилаш-Боаш


Н. Гавазов

Лукаку: Не съм простил на Вилаш-Боаш

Бившият нападател на Челси Ромелу Лукаку, който сега играе за Интер, разказа за отношението си към бившия мениджър на "сините"  Андре Вилаш-Боаш.

"Победата на Челси в Шампионска лига е едно от онези неща, за които винаги съм мечтал. Винаги искате да отпразнувате нещо подобно с отбора. На 19 години това само по себе си е прекрасно. Щастлив съм за Челси, но има един човек, който взе много от мен - мениджърът на Челси Вилаш- Боаш. Никога няма да му простя за това.

При него трябваше да играя на левия фланг на атаката, след това на десния. Така че е невъзможно да се развиваш.  В един момент трябва да помислите за себе си, затова казах на клуба всичко, което мисля за ситуацията.

Знам, Вилаш- Боаш също бе под напрежение. Но точно затова не би трябвало да се отнася с мен така. Ди Матео се отнасяше с мен по различен начин. Това трябваше да се случи много по-рано. Истина е, аз така и не простих на предишния мениджър", заяви Лукаку.

През юни 2011 г. Вилаш-Боаш оглави Челси, но отборът не се представи успешно през сезона. През март 2012 г., след поражение от Уест Бромич (0: 1), португалецът бе уволнен от поста си като мениджър. Челси, воден от Роберто Ди Матео, успя успешно да завърши сезона, като спечели Шампионска лига и ФА Къп.

  Сподели
144