Анонс на 15 кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 15 кръг на Серия А - срещите в събота

Киево - Рома

Дата: 4 декември
Час: 19:00
Стадион: „Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Съдия:


Киево през този сезон се чувства комфортно в Серия А и с играта, която показват „летящите магарета" доказват, че не заслужават да се борят за оцеляването си, а по-скоро ще търсят място в „златната среда". Междувременно, отборът от Верона е непобеден през последните си четири мача във всички турнири и се намира само на три точки от своя противник в събота вечер. Преди две седмици тук бе победен европейския шампион с 2:1, а в средата на седмицата Новара в турнира за Купата на Италия. В момента Киево се намира на 10-то място в класирането и има 19 точки от 13 мача.

Рома пристига във Верона с надеждата да компенсира загубата с 1:3 от Палермо в предишния кръг. Хората на Раниери имаха чудесната възможност да се възползват от равенствата на Милан, Лацио и Ювентус и да се доближат до тройката, но гостуването в Сицилия се превърна във фарс за „вълците", а ръководството на отбора заподозря някои от играчите в нарушаване на режима. Поражението дойде след седем мача без загуба така, че ще е малко прибързано да говорим за нова криза в тима на Раниери. В момента Рома се намира на 7-мо място в класирането и има в актива си 22 точки от 14 мача.

Лучиано и Тереау са контузени от Киево и няма да играят. Пред дисквалификация заради натрупани жълти картони са Бентиволио, Андреоли, Марколини и Фернандес. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Сорентино; Фрей, Андреоли, Сезар, Мантовани; Фернандес, Ригони, Марколини; Констант; Пелисиер, Москардели.


Перота и Рийзе са контузени от Рома. Никола Бурдисо е пред дисквалификация заради натрупани жълти картони. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Серджио; Касети, Н.Бурдисо, Мексес, Кастелини; Симпличио, Де Роси, Бриги; Тоти, Вучинич, Бориело.

За любителите на статистиката: Киево като домакин отбелязва средно на мач по 0,86 гола, толкова вкарва при гостуванията си Рома. В последните 16 мача между двата отбора Киево има само една победа и е отбелязал едва 11 гола във вратата на съперника си. Миналата година „вълците" победиха тук с 2:0.

Тежък мач за Рома, но той няма да е по-лек и за Киево. Очакванията са за слаба резултатност. Играта с троен знак е задължителна.


Прогноза за: Киево - Рома 1:1

 

 


Милан - Бреша

Дата: 4 декември
Час: 21:45
Стадион: „Сан Сиро", Милано
Съдия:


Миналия уикенд Милан прекъсна серията си от пет поредни победи и завърши наравно 1:1 при гостуването си на Сампдория, но загубата на точки от Лацио остави все пак „росонерите" на първото място и същия аванс от три точки пред своя преследвач.

Бреша стартира прекрасно кампанията си и записа три поредни победи, едната над Рома, но след това отборът изигра 10 мача и не победи в нито един, а в последните си четири срещи записа три загуби. Очевидно е, че „рондинелите", които в момента се намират на 17-то място в класирането ще се борят за своето оцеляване в елита.


Пато, Индзаги и Одумади отпадат поради контузии за Милан. Не е ясно дали Ибрахимович ще започне срещата. Шведът, откакто направи своя дебют носи на плещите си целия отбор и поради това заяви миналата седмица, че се чувства ужасно изморен. Схемата на игра ще е 4-3-1-2. Вероятен състав: Абиати; Абате, Неста, Силва, Антонини; Гатузо, Пирло, Фламини; Зеедорф; Ибрахинович, Робиньо.


Бреша пристига в Милано в оптимален състав - без контузени и наказани играчи. И все пак Джузепе Якини има някои колебания около стартовия състав. Колебанията са за опорната зона, където вместо Берарди е твърде възможно да започне Замбели, както и в средата вместо Байоко може да излезе Вас. Схема игра: 3-4-2-1. Вероятен състав: Серени; Зебина, Бега, Мартинес; Замбели, Вас, Хетемаж, Дапрела; Диаманти, Коне; Чарачиоло.

За любителите на статистиката: Интер като домакин вкарва средно по два гола в мач. За Бреша този показател като гост е 0,57. Освен това, отборът допуска средно п 1,29 гола. „Росонерите" нямат вкаран гол между 50-та и 60-та минута, а една трета от попаденията са отбелязани в последните 20 минути на срещите. Бреша вкарва пък основно през първото полувреме и от началото на сезона има отбелязани само два гола през втората половина на мачовете си.

Победата за Милан на „Сан Сиро" е най-вероятният резултат в мача. Бреша се намира в криза и освен това страда от липса на огнева мощ.

Прогноза за: Милан - Бреша 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
176