Бенитес обеща титла и победа в Световното клубно първенство


Н. Гавазов

Бенитес обеща титла и победа в Световното клубно първенство

Старши треньорът на Интер Рафа Бенитес обеща да спечели световното клубно първенство и шампионската титла в първия си сезон начело на Интер, съобщава Football Italia. Бившият мениджър на Ливърпул успя да спре лошата серия в която бе изпаднал европейският шампион, след като „нерадзурите" постигнаха две победи миналата седмица - срещу Твенте и Парма.

Помолен да даде оценка по десетобалната система на първите шест месеца от пребиването си начело на Интер, Бенитес каза: „6,75".

„Отборът има какво още да подобрява. Има много контузени и когато всички се върнат в строя ще видите един по-добър отбор. Аз съм доволен от усилията, които тимът положи в последните два мача. Горд съм с играчите си и им благодаря", заяви испанският специалист.

„Световното клубно първенство ще бъде спечелено с играчите с които разполагам. Уверен съм, че ще имаме и други трофеи, включително и шампионската титла. В началото на сезона, когато имах на разположение всички футболисти показахме добър футбол. След това обаче започнаха контузиите, но се надявам по-скоро всичко да си дойде на мястото", завършва Бенитес.

 

  Сподели
119