Касано преминава в Интер?


Н. Гавазов

Касано преминава в Интер?

Интер подготвя оферта за звездата на Сампдория Антонио Касано, съобщава новината Football Itralia. Според информацията, шампионът на Италия и Европа ще предложи на нападателя договор до 2013-а година и 4 милиона евро годишна заплата. Както е известно, скандалният футболист вече не е желан в Сампдория след като влезе в конфликт с президента Рикардо Гароне, който задейства процедура по разтрогване на договора му. Арбитражният съд ще реши спора на 3 декември и ако договорът бъде прекратен, то нападателят ще е свободен да преговаря с други клубове.

Очевидно е, че Касано, който се извини и поиска да остане в Генуа, най-вероятно ще се съгласи да премине в Интер, за да опита късмета си в друг голям отбор преди края на кариерата си. При „нерадзурите" голаджията има шанса да се утвърди в италианския национален отбор.

Отборът воден от Рафа Бенитес има очевидни проблеми в нападение от началото на сезона, тъй като Горан Пандев, Диего Милито и Уесли Снайдер не се намират във форма. Това може да открие място за Касано, който има 4 гола в 7 мача от началото на сезона.

 

  Сподели
117