Интер - Парма: Без Ето'о дилемите остават


Н. Гавазов

Интер - Парма: Без Ето'о дилемите остават

Интер - Парма
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 28.11.2010
Час: 13:30
Съдия: Антонио Джаночаро (Лече)

В среща от 14 кръг на Серия А, Интер приема Парма и пред хората на Рафа Бенитес няма друга алтернатива, освен победата. Но „нерадзурите" ще са принудени да я постигнат без Ето'о и още десет негови съотборници. Намеренията на шампиона да спечели шеста поредна титла са застрашени, след като в четири поредни кръга отбора не познава вкуса на победата, а в последните си два мача срещу Милан и Киево претърпя загуби. В момента Интер се намира на шесто място в класирането и има в актива си 20 точки - с десет по-малко от лидера Милан.

В средата на седмицата „нерадзурите" победиха Твенте в среща от 5 кръг на Шампионската лига и свалиха малко напрежението, което се бе създало около отбора. Един грешен резултат срещу Парма обаче, отново би поставил под натиск отбора и най-вече Рафа Бенитес, около когото облаците продължават да са гъсти.

Парма в началото на кампанията си в Серия А заемаше последно място в класирането и въпреки, че след 13 изиграни мача се установи на 14-та позиция с 15 точки, „дуковете" постепенно набират скорост и започват да показват истинските си възможности. В момента Парма е в серия от три мача без загуба, от които победи в два - като домакин на Сампдория с 1:0 (гол на Божинов) и като гост на Бари също 1:0. Една загуба в Милано обаче ще свали отбора надолу в таблицата за класиране и ще го постави отново под натиск, което означава, че „дуковете" се нуждаят отчаяно от точки.

Бенитес няма да може да разчита на контузените Коутиньо, Киву, Марига, Сезар, Милито, Марига, Майкон, Оби, Самуел, Суазо, Манчини, както и на наказания за три срещи Самуел Ето'о. По-вероятно е на левия фланг да заиграе Сантон вместо Алибец, а в центъра на защитата се завръща Матераци. Схема на игра: 4-2-3-1. Вероятен състав: Кастелаци; Кордоба, Лусио, Матераци, Санети; Камбиасо, Станкович; Биябияни, Снайдер, Сантон; Пандев.


За Парма отпаднаха контузените Палучи, Галиопа, Мороне и Маркес. Пред опасност от дисквалификация заради натрупани жълти картони са Валиани и Лукарели. Схема на игра: 4-3-1-2. Вероятен състав: Миранте; Дзакардо, Палето, Лукарели, Антонели; Валиани, Джемаили, Гоби; Кандрева; Крепо, Божинов.


За любителите на статистиката: Парма няма победа над Интер от 2006 година. „Нерадзурите" са с най-добрата защита от всички отбори в Серия А и имат допуснати само девет гола. „Дуковете" имат най-слабото нападение, след като отбелязаха само девет гола в 13 мача. 67% от головете на Интер са от последния половин час. Парма вкарва повече пък в края на срещите. 16 от всички 26 вкарани гола на "нерадзурите" във всички турнири са дело на Ет'о.

И двата отбора се нуждаят отчаяно от точки. Като се има предвид кадровото положение в Интер, Парма едва ли ще има по-добра възможност за победа на „Сан Сиро", отколкото предстоящия мач, още повече, че с просто око се вижда колко е изтощен в момента Снайдер. Тежък двубой с много дилеми и за двата тима, като липсата на Ето'о ще възпрепятсва сериозно Интер да вкара голове. Това е и основната причина, поради която бих заложил на равенството в мача.

Прогноза за: Интер - Парма 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

06 ноември Интер - Бреша 1:1 (Серия А)
10 ноември Лече - Интер 1:1 (Серия А)
14 ноември Интер - Милан 0:1 (Серия А)
21 ноември Киево - Интер 2:1 (Серия А)
24 ноември Интер - Твенте 1:0 (Шампионска лига)

Парма:

31 октомври Парма - Киево 0:0 (Серия А)
07 ноември Наполи - Парма 2:0 (Серия А)
11 ноември Парма - Сампдория 1:0 (Серия А)
14 ноември Бари - Парма 0:1 (Серия А)
21 ноември Парма - Лацио 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Парма

40 мача
16 победи за Интер
13 равенства
11 победи за Парма
Голова Разлика: 52:45 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.66
Равен - 3.50
Парма - 5.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
176