Михайлович: Когато всичко свърши, ние ще станем по-добри


Н. Гавазов

Михайлович: Когато всичко свърши, ние ще станем по-добри

Старши-треньорът на Болоня Синиша Михайлович коментира ситуацията около себе си в условията на пандемията от коронавируса. Напомняме, че сръбският специалист се бори с онкологично заболяване от миналото лято и съответно се намира в зоната на риска при разпространението на COVID 19.

"Нося маска от много месеци, не прегръщам хората, не се ръкувам.  За мен нищо не се е променило. Знаете ли, аз съм такъв човек, че не ми е проблем да избягвам контактите. Шегувам се, че ще спазвам същите предпазни мерки още пет години.

Жена ми е лъв в клетка. Разхождам се в дома си, движа се повече от някои играчи на терена. Прекарах месеци в болницата, а преди това преживях две войни, знаейки, че бомба може да разруши къщата ми всеки момент. Нима си мислите, че за мен е трудно да остана вкъщи, да лежа на дивана с книга, да гледам телевизия, да пуша на терасата? Разбира се, че не.

Когато всичко свърши, ние ще станем по-добри. Трудностите, проблемите и  кризата могат да оставят нещо добро след себе си.  Трудният период ще премине. Скоро всичко ще е наред, а ние ще станем по-добри", заяви Михайлович.

  Сподели
164