Конте: Върху мен лежи отговорност за 0:2 на почивката


Н. Гавазов

Конте: Върху мен лежи отговорност за 0:2 на почивката

Старши- треньорът на Интер Антонио Конте обобщи резултатите от срещата на 23-ия кръг на италианския шампионат, в която "нерадзурите"  победиха Милан с резултат 4: 2.

"Това беше специална нощ за Интер. През този сезон имахме големи проблеми след почивките. Бяхме близо до провал. Но след това върнахме баланса, разбрахме къде и какво трябва да подобрим, повярвахме в това, което правим. Това изцяло  заслуга на играчите.

Не трябваше да говоря много по време на почивката. Мисля, че в трудни ситуации всеки трябва да разбере всичко и да поеме отговорност. Имах голям дял от отговорността след 0:2 на полувремето.  поради 0: 2 след 1-во полувреме. Но останахме заедно от началото до края и намерихме изход от трудна ситуация. Трябва да запомним тази вечер, това ще ни помогне да станем отбор и да се справим с подобни трудности в бъдеще.

За нашите нови попълнения процесът на вписване в играта зависи от позицията им на терена. Например за Йънг или Моусез няма проблеми, но за халф като Ериксен всичко е по-сложно. Той трябва да влезе в ритъма на играта, с течение на времето той ще стане най-важният играч на Интер", заяви Конте.

  Сподели
164