Интер спечели само точка срещу Каляри


FUTBOL-TV

Интер спечели само точка срещу Каляри

Интер и Каляри завършиха наравно при резултат 1:1 в среща от 21-ия кръг на Серия А. След половин час игра Лаутаро Мартинес изведе "нерадзурите" напред. Аржентинецът засече с глава центриране на Ашли Йънг от десния фланг, а асистенцията на английския защитник бе първа за него още в дебюта му.

Десет минути преди края на мача Раджа Наинголан изравни. Той пробва удар от далечна дистанция, като топката се отби в крака на Бастони и излъга Ханданович - 1:1. Малко след това Лукаку пропусна от добра позиция. В добавеното време Мартинес получи втори жълт и съответно - червен картон и напусна терена малко преди останалите играчи. Решението вбеси щаба на Интер, като треньорите искаха обяснения от реферите дори след последния съдийски сигнал.

Така Интер не успя да се справи с този съперник - нещо, което стори без проблеми преди две седмици, когато двата тима отново се изправиха един срещу друг на стадион “Джузепе Меаца", но този път в турнира за Купата на Италия. Тогава грандът от Милано победи с 4:1 сардинци, но днес нямаха късмет да се поздравят с три точки.

Това е трето поредно равенство за Интер за първенство и тимът ще събере 48 точки и на този етап е на 2-ро място. Ремито пък е второ поредно за Каляри и отборът е на 6-та позиция с 31 пункта на сметката си.

  Сподели
130