Ребич отново герой за Милан


FUTBOL-TV

Ребич отново герой за Милан

Милан навлезе в зона "Европа" от класирането на италианската Серия "А". Това стана факт, след като "росонерите" наложиха волята си над своя домакин Бреша в среща от програмата на 21-ия кръг на шампионата. Милан спечели с минималното 1:0, като автор на единственото попадение в мача бе Анте Ребич, разписал се в 71-ата минута на сблъсъка.

При гола Златан Ибрахимович овладя отляво и веднага пусна остър пас в наказателното поле към Саму Кастейехо, който веднага бе блокиран от защитник на Бреша. Топката остана в ничия зона, от което се възползва Анте Ребич и отблизо хърватинът реализира. Това бе и трети гол за него в рамките на два поредни двубоя.

Домакините могат да съжаляват, че не стигнаха до частичен успех, тъй като имаха доста шансове пред вратата на Джанлуиджи Донарума, но младият вратар на Милан показа класа и не допусна топката в мрежата зад себе си. Двата отбора имаха нещастието да им отменят по един гол заради засади, докато в края Тео Ернандес също можеше да се разпише за втори пореден мач, но стреля в гредата. С този успех Милан се изкачи на 6-та позиция в Серия А с актив от 31 точки, докато Бреша е на предпоследното 19-то място с 15.

  Сподели
145