Страхотен Лукаку носи успеха на Интер над Каляри


FUTBOL-TV

Страхотен Лукаку носи успеха на Интер над Каляри

Интер се наложи над Каляри с 4:1 в 1/8-финал за Купата на Италия. Домакините откриха още в първата минута чрез Ромелу Лукаку. Белгийският нападател пресече една върната назад топка в наказателното поле, пое я и с удар по земята направи Олсен безпомощен.

В 12-ата минута Лукаку отново прати топката в мрежата на съперника, но попадението беше отменено след намесата на ВАР заради засада. "Нерадзурите" продължиха да атакуват и в 22-ата минута отново стигнаха до гол, който този път бе зачетен. След добро центриране - Лукаку пропусна топката, която стигна до Борха Валеро, който засече с тяло в мрежата - 2:0.

Веднага след почивката отново Ромело Лукаку "попадна под прожекторите", след като се разписа с глава след центриране в наказателното поле - 3:0. В 73-ата минута Каляри стигнаха до почетен гол. Алберто Чери асистира на Кристиан Олива, който се разписа за 3:1. В 81-ата минута Андреа Ранокия с глава вкара за 4:1 след центриране от корнер и по този начин сложи точка на спора. Така Интер се класира за 1/4-финалите

  Сподели
173