Късен гол отне две точки на Интер


FUTBOL-TV

Късен гол отне две точки на Интер

Фиорентина и Интер завършиха наравно - 1:1 в среща от 16-ия кръг на Серия А. "Виолетовите" се намираха в ужасна серия от няколко поредни загуби, но с късен гол успяха да я прекъснат и да си спечелят точка.

Двубоят на “Артемио Франки" започна отлично за тима от Милано. В 8-ата минута Борха Валеро получи в наказателното поле, финтира Максимович и с удар през краката му прати топката във вратата за 0:1. Испанецът обаче не отпразнува гола си от уважение към тифозите на домакините. До края на мача гостите бяха по-активни, като едно от най-добрите им положения бе в 73-ата минута, когато Лукаку се освободи на метър от вратата, но вместо да отбележи, той стреля право в тялото на вратаря.

И точно, когато всички виждаха победата на Интер, Фиорентина успя да стигне до равенство в добавеното време, когато Душан Влахович бе точен и фиксира крайния резултат.

Интер и Ювентус си делят първата позиция, като и двата отбора имат по 39 точки в актива си. Все пак "нерадзурите" са с по-добра голова разлика. 17 точки има Фиорентина и заема 13-то място.

  Сподели
128