Наполи и Аталанта с реми в нервен мач (видео)


FUTBOL-TV

Наполи и Аталанта с реми в нервен мач (видео)

Наполи не успя да победи Аталанта и да се изравни по точки с тима от Беергамо на третото място в Серия А. В 16-та минута, след изпълнение на корнер и не добро изчистване, Хосе Кайехон качи топката на главата на Никола Максимович, който откри с безпощаден удар с глава. 

В 41-та минута Рафаел Толой изведе Ремо Фройлер зад отбраната на неаполитанците и той успя да промуши топката между краката на Алекс Мерет за 1:1. В 71-та минута все пак дойде желаното попадение за момчетата на Карло Анчелоти. След грешката на футболист на Аталанта в средата на терена Инсиние намери Милик зад гърба на защитата, който уверено преодоля Голини за 2:1. 

Най-спорният момент дойде в 85-ата минута. Първо Фернандо Йоренте и Симон Кяер се сблъскаха в наказателното поле на гостите и испанецът поиска дузпа. Реферът подмина ситуацията, а в ответната атака Иличич изскочи сам срещу Мерет и отбеляза за 2:2. Всички футболисти на Наполи се скупчиха около рефера с искане да отмени гола. Намесата на ВАР не доведе до нищо. Домакините обаче настояваха за дузпа в предходния епизод, а съдията изобщо не прегледа тази ситуация. Така двата отбора завършиха наравно.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
127