Интер спечели само точка срещу Парма


FUTBOL-TV

Интер спечели само точка срещу Парма

Интер и Парма завършиха наравно 2:2 на "Джузепе Меаца" в мач от 9-ия кръг на Серия А. По този начин “нерадзурите" не се възползваха от ремито на Ювентус срещу Лече (1:1) и пропуснаха възможността да се върнат на първото място в класирането..

В 23-ата минута домакините откриха чрез Кандрева. Той засече една изчистена топка на границата на наказателното поле и с мощен удар не остави шансове на противниковия вратар, като имаше и рикошет в противников играч. Гостите обаче изравниха само три минути след това. Карамов с прекрасен удар от границата на наказателното поле не остави шансове на Ханданович. След половин час игра Карамо намери намиращия се сам в наказателното поле Жервиньо, който просто вкара топката в опразнения ъгъл и така гостите стигнаха до пълен обрат.

В 51-ата минута Кандрева подаде към Лукаку, който се обърна с лице към вратата и се разписа, като първоначално попадението му беше отменено заради засада. Впоследствие съдията преразгледа ситуацията и прецени, че голът все пак е редовен - 2:2. До края имаше още положения и пред двете врати, но в крайна сметка до нов гол така и не се стигна.

Така грандът от Милано пропусна добра възможност да се върне на върха и е втори в класирането с актив от 22 точки. "Дуковете" пък са на 7-ата позиция с 13 точки.

  Сподели
347