Късен гол провали шансовете на Милан за три точки срещу Лече


FUTBOL-TV

Късен гол провали шансовете на Милан за три точки срещу Лече

Милан изпусна да победи Лече на "Сан Сиро" и стигна до 2:2 в последния мач за деня от Серия А. В дебюта на новия треньор Стефано Пиоли, "росонерите" бяха много близо до успеха, но допуснаха изравняване в 92-ата минута.

Домакините поведоха в 20-ата минута чрез Хакан Чалханоглу. Турският национал получи страхотен пас от Билия и въпреки трудната си позиция за стрелба, прокара топката под гредата на безпомощния Габриел. След почивката стана още по-интересно.

В 62-ата минута се стигна до дузпа, която бе свирена след преразглеждане от ВАР. Конти игра с ръка в наказателното си поле и съдията посочи бялата точка. Донарума успя да спаси удара на Бабакар, но при добавката нямаше шанс и стана 1:1.

В 81-ата Чалханоглу направи добър пробив в наказателното поле и пусна пас към резервата Пьонтек, който насочи топката в противниковата мрежа - 2:1. Гостите обаче стигнаха до равенството в продължението на мача, когато Марко Кардерони направи 2:2.

Така Милан остава на 12-то място във временното класиране, само на 4 точки от зоната на изпадащите. Лече заслужено си взе равенството, но продължава да се намира в опасната зона в края на класирането.

  Сподели
180