Милан ще продължи добрата си серия и срещу Ювентус


Н. Гавазов

Милан ще продължи добрата си серия и срещу Ювентус

Милан - Ювентус
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 30.10.2010
Час: 21:45
Съдия:

В събота вечер ще станем свидетели на една италианска класика. В среща от 9-я кръг на Серия А, Милан приема търсещия своята идентичност отбор на Ювентус. „Росонерите" дадоха вече своята заявка за спечелване на Скудетото, след като в понеделник вечер като гости победиха Наполи с 2:1, въпреки, че „партенопеите" заслужаваха поне точката, след като през второто полувреме играха с човек по-малко и въпреки това притиснаха своя съперник. В момента Милан се намира на второ място в класирането, само на две точки от лидера Лацио. В последните си четири мача от Серия А хората на Алегри постигнаха четири победи, като в различните срещи голове отбелязаха Ибрахимович, Пато и Робиньо.

Какъв тест ще предложи Ювентус на своите домакини в събота вечер? В последните си четири срещи в Серия А „Старата госпожа" няма загуба, но дали ще се представи по начин по който го направи в двубоите срещу Удинезе, Каляри и Лече, където отбеляза общо 12 гола или „Сеньоритата" ще бъде свенлива, както при загубите от Бари и палермо? Наставникът Дел Нери постоянно говори за последователност, но за съжаление неговите футболисти не успяват да материализират тези негови думи. В последния кръг гостуването на Болоня можеше да се превърне за италианския гранд удобен трамплин да се демонстрира, че отбора върви по възходяща линия, но на „Ренато Дел'Ара" се видяха само проблеми.

От групата на Милан отпаднаха Роналдиньо, Одо, Замброта, Тиаго Силва и Амброзини поради контузии, както и Янкуловски и Ониеву поради неизвестни причини. Схемата на игра, която ще избере Алегри е 4-3-1-2 с Ибрахимович и Пато начело на атаката, а зад тях ще застане Робиньо - наистина много внушително изглеждат „росонерите" в атака. Вероятен състав: Абиати; Бонера, Неста, Сократис, Антонини; Гатузо, Пирло, Боатенг; Робиньо; Пато, Ибрахимович.

Проблемите в кадрово отношение за Дел Нери за повече от крещящи. Наставникът на Юве няма да разчита на контузените Буфон, Траоре, Ринаудо, Ланзафаме, Гргера и Амаури. Голямата загуба обаче е в лицето на Красич, който заради симулация е наказан за два мача. Така на десния фланг ще видим Мартинес, а начело на атаката ще бъдат Дел Пиеро и Куяларела. Схемата на игра ще бъда 4-4-2. Вероятен състав: Сторари; Мота, Бонучи, Киелини, Де Чели; Мартинес, Мело, Акуилани, Маркизио; Дел Пиеро, Куалярела.

Последната загуба на Милан от Ювентус на „Сан Сиро" е от 08.05.2005 година, а миналата година „росонерите" отнесоха своя съперник с класическото 3:0. Домакините започват като фаворити не само заради това, а и заради формата, която демонстрират, но всичко ще зависи кой ще бъде победител в битката Ибрахимович - Киелини. А и Ювентус е допуснал само един гол при гостуванията си от началото на сезона и „бианконерите" умеят добре да затварят играта, като в същото време разчитат на бързи контраатаки. Каквото и да се случи в събота вечер, то ще бъде интересно. Равенството не бива да ни изненадва в никакъв случай, а съвета ми е срещата да се играе задължително с два знака.

Прогноза за: Милан - Ювентус 1:0


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

28 септември Аякс - Милан 1:1 (Шампионска лига)
02 октомври Парма - Милан 0:1 (Серия А)
16 октомври Милан - Киево 3:1 (Серия А)
19 октомври Реал Мадрид - Милан 2:0 (Шампионска лига)
25 октомври Наполи - Милан 1:2 (Серия А)

Ювентус:

30 септември Манчестър Сити - Ювентус 1:1 (Лига Европа)
03 октомври Интер - Ювентус 0:0 (Серия А)
17 октомври Ювентус - Лече 4:0 (Серия А)
21 октомври Ред Бул Залцбург - Ювентус 1:1 (Лига Европа)
24 октомври Болоня - Ювентус 0:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Ювентус

159 мача
50 победи за Милан
57 равенства
52 победи за Ювентус
Голова Разлика: 216:215 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.85
Равен - 3.30
Ювентус - 4.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
163