Дибала никога не е искал в Юнайтед


Н. Гавазов

Дибала никога не е искал в Юнайтед

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала заяви, че никога не е имал мисли за преместване  в Манчестър Юнайтед през миналото лято. Напомняме, че аржентинецът бе свързван с "червените дяволи" след напускането на Ромелу Лукаку, но според различни източници, Пауло е поискал голяма заплата, което е отказало английският клуб от сделка.

"Не мога да кажа, че това бе обикновено лято. Няма нищо приятно, когато те свързват с  всеки отбор и с всяко място, въпреки че самият вие не искате да напускате.

Все пак това е футболът, дори въпреки факта, че още преди трансферния прозорец, казах: "Искам да остана тук".

Тогава дадох интервю, в което казах, че искам да остана в Торино. Оттогава не говоря вече - нито по време на Купата на Америка, нито по празниците.

Мислех, че ще е по-добре, ако играта ми говори вместо мен, дори и останалите да бъдат в неведение  до последния ден. Исках да остана, исках да играя тук, исках да продължа кариерата си в Юве.

Мисля, че все още мога да дам много на отбора. Намекнах за това в мача срещу Интер. Това искахме Игуаин и аз.

Мисля, че и двамата казахме малко за случилото се, но винаги сме искали да останем в Ювентус. Вижте - и двамата се отличихме  срещу Интер. По-добре е да говорим с нашата игра и факти", заяви Дибала.

  Сподели
224