Милан с труден успех в мач с дузпи, червени картони и много зрелище


FUTBOL-TV

Милан с труден успех в мач с дузпи, червени картони и много зрелище

Милан записа труден успех с 2:1 при визитата си на Дженоа в среща от 7-ия кръг на Серия А. Така "росонерите" прекъснаха негативната си серия от три поредни загуби и се изкачиха до 11-та позиция с актив от 9 точки. Домакините от своя страна са на предпоследното 19-то място с едва 5 пункта.

Иначе играчите на Дженоа не играха лошо и дори поведоха в резултата с попадение на Ласе Шьоне в 41-ата минута. Тео Ернандес изравни - пет минути след почивката, а малко след това Франк Кеси се разписа от дузпа. В добавеното време домакините получиха правото да изпълнят наказателен удар за нарушение на Пепе Рейна, като положението бе спорно и съдията дълго време се консултира с помощниците си. В крайна сметка стражът спаси дузпата и се превърна в герой за своя отбор.

Иначе двата отбора получиха по два червени картона. Рикардо Сапонара бе изгонен в добавеното време на първата част, а Давиде Бираски остави отбора си в 56-ата минута. Давиде Калабрия получи втори жълт в 79-ата минута, а в добавеното време Кастилехо също бе изгонен и двата отбора завършиха мача с по девет души на терена.

  Сподели
95