Наполи безпощаден срещу Лече


FUTBOL-TV

Наполи безпощаден срещу Лече

Наполи записа категорична победа с 4:1 при визитата си на Лече в среща от кръга на Серия А. Поредният си добър мач направи Фернандо Йоренте, който днес отбеляза две от попаденията за тима си.

Вицешампионите нижеха голове с лекота, като до почивката вече водеха с 2:0. Йоренте откри резултата в 28-ата минута, след като бе изведен сам срещу вратаря и не сгреши. Второто попадение падна пет минути преди почивката от наказателен удар. Той беше видян от ВАР, след като първоначално съдиите не забелязаха, че Панайотис Тахцидис игра с ръка. От бялата точка Инсиние бе точен - 2:0.

В 52-ата минута Фабиан Руис вкара с хубав удар и направи резултата класически. След час игра гостите върнаха единия гол от дузпа, реализирана от Манкозу. Наказателният удар беше отсъден за нарушение на вратаря Оспина, като и при тази ситуация се стигна до намесата на ВАР. 

Хората на Карло Анчелоти довършиха противника си с четвърти шут в мрежата, дело на Йоренте в 82-ата минута. Така Наполи пак е на точка зад Ювентус и на три от лидера Интер. Новаците в елита пък вече регистрираха три поражения.

  Сподели
128