Юве с обрат срещу Верона в супер мач


FUTBOL-TV

Юве с обрат срещу Верона в супер мач

Ювентус се наложи над Верона с 2:1 на "Алианц Стейдиъм" в двубой от 4-ия кръг на Серия А. Победата не дойде никак лесно за "Старата госпожа", които дори за известен период от мача губеха в резултата.

В 21-ата минута Мигел Велосо вкара страхотен гол за гоститие, разписвайки се с неспасяем удар в горния ъгъл, без да остави шансове на Буфон. Секунди преди гола бе много интересно. Реферът видя фаул на Демирал срещу Ди Кармине и даде дузпа за гостите. Потърпевшият се зае да изпълни дузпата, но прати топката в страничния стълб. Добавката на Дарко Лазович пък срещна напречната греда. Атаката на гостите продължи и със страхотен шут от голяма дистанция Велосо, който откри резултата.

До почивката "бианконерите" върнаха един гол. Аарън Рамзи (31') се разписа, след като ударът му рикошира в Корай Гюнтер и попадна във вратата за 1:1. Кристиано Роналдо от дузпа в 49-ата минута направи обрата пълен. Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Гюнтер срещу Хуан Куадрадо.

До края на мача гостите бяха близо до изравнително попадение, но великолепните изяви на Буфон спасиха трите точки за Юве. 

  Сподели
149