Рабио: За Ювентус всички мачове ще са трудни


Н. Гавазов

Рабио: За Ювентус всички мачове ще са трудни

Полузащитникът на Ювентус Адриен Рабио сподели очакванията си от сезон 2019/20. Французинът се присъедини към Торино това лято като свободен агент.

„Не мога да чакам началото на това ново приключение. Имахме страхотна предсезонна подготовка. Имахме много време да се подготвим за новата кампания. Всички мачове ще бъдат трудни, като се започне от първата среща, в която ще играем с Парма. Но ние сме уверени в собствените си способности.

Ювентус е готов за всичко и ще бъде концентриран. Сега трябва да се съсредоточим върху Парма. Не знам дали ще бъда в стартовия състав в събота, но се чувствам добре и не мога да дочакам дебюта си в Серия А.

Торино много се различава от Париж, но аз и моето семейство сме добре устроени тук. Това е важен аспект, от който зависи моята игра.

Кристиано Роналдо е страхотен професионалист. Привилегия е да тренираш и да играеш с него. И двамата играем отляво, така че се разбираме добре. С течение на времето ще стане още по-добре", заяви Рабио в интервю за Sky Sport Italia.

Мачът от 1-ви кръг на италианската Серия А Парма - Ювентус ще се проведе на 24 август в Парма на стадион "Енио Тардини", като стартът е в 19:00 часа българско време.

  Сподели
573