Балотели: Моята цел е да участвам на Европейското


Н. Гавазов

Балотели: Моята цел е да участвам на Европейското

Новото попълнение на  Бреша нападателят Марио Балотели заяви, че възнамерява да се върне в италианския национален отбор, за да участва на финалите на Европейското първенство през 2020 година.

"Вариантът с Бреша се появи пред  моя агент Мино Райола. Срещнахме се и си поговорихме за това. Не беше толкова трудно. Не ме е страх, добре съм. Целта ми е да накарам отбора да напредва. Ще поддържам съотборниците си, а моите партньори ще трябва да ме подкрепят.

Целта ми е да участвам на Европейското първенство с националния отбор на Италия. Роберто Манчини ме поздрави с рождения ми ден и пожела всичко най-добро.

Когато се появи офертата от Бреша, не мислех за нищо друго. Мога да дам на този отбор много повече от останалите. Това е моят град.

Прекарах повече години в чужбина, отколкото в Италия. Израснах там на футболно ниво. Майка ми се разплака, когато й казах, че имам възможност да отида в Бреша. Тя бе много щастлива. Баща ми е от Бреша, така че той също искаше да види как ще играя тук", заяви Балотели.

  Сподели
432