Фонсека: Джеко е играч от високо ниво


Н. Гавазов

Фонсека: Джеко е играч от високо ниво

Старши-треньорът на Рома Пауло Фонсека похвали нивото на игра на нападателя на италианския отбор  Един Джеко след победната среща с Реал Мадрид.

Рома продължи победната си серия под ръководството на Фонсека, като спечели срещу Реал Мадрид в приятелски мач на 11 август. Крайният резултат в редовното време е  2: 2, а при изпълнението  на дузпите  победата отиде  при римляните - 5: 4.

"Това бе отлична игра, двата отбора играха на високо ниво. Имахме добро първо полувреме и създадохме страхотни игрови моменти. Може би рискувахме по-малко, отколкото трябва, но всички знаем резултата.

Реал Мадрид се опита да наложи играта си върху и съм възхитен от това как моите момчета се съпротивляваха на този натиск.

Джеко е страхотен играч, същият, какъвто го видях за първи път в отбора. Той винаги дава всичко възможно, той е истински професионалист и резултатите му са видими за всички.

Той е наш играч, който блестящо се представи срещу Реал Мадрид. Това  е играч на високо ниво, в това няма никакво съмнение", заяви Фонсека.

  Сподели
555