Журналист: В Ювентус винаги са били фенове на Лукаку


Н. Гавазов

Журналист: В Ювентус винаги са били фенове на Лукаку

Белгийският журналист Кристоф Теро сподели мнение за ситуацията около нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку.

"Никой от Манчестър Юнайтед преди месец дори не можеше да си представи, че ще има възможността да подпише с Дибала и да изпрати Лукаку в Ювентус. А сега договорите вече са пред играчите.

Директорът на Ювентус винаги е бил фен на Лукаку. В Торино следяха отблизо кариерата на белгиеца. В този момент обаче Конте напусна клуба и Ромелу прие оферта на  Евертън.

Интер не може да плати за трансфера на  Лукаку. Сега те имат друго главоболие - опитват се да се отърват от Икарди. В Юнайтед пък никой не иска да вижда Червения Ром в ролята на втори нападател. Той дори не играе в предсезонните мачове.

След като пропусна много приятелски мачове, Лукаку ще стане бреме, ако остане. Преди турнето той вече бе вторият избор като нападател. Какво сега? Той може да бъде трети и четвърти, ако Гринууд и останалите се представят добре.

Солскер подчерта, че не е в плановете му да играе с шестметров нападател отпред, той предпочита повече мобилни играчи. Дори Санчес може да играе напред, ако Рашфорд отсъства. Мениджърът  вече обмисля други варианти, което определено не е много добър знак за Ромелу Лукаку", заяви Теро.

  Сподели
445