Ювентус вече не се интересува от Погба


Н. Гавазов

Ювентус вече не се интересува от Погба

Ювентус реши да приключи със своя  интерес  към полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Както е известно, Погба заедно със своя агент  Мино Райола  не крият желанието на Пол  да напусне "Олд Трафорд", но и двамата избегнаха каквито и да е намеци по отношение на най-предпочитаната посока от французина.

Досега 26-годишният френски футболист бе активно свързван както с Ювентус, така и с Реал Мадрид, но според британски източници, шампионите на Италия се отказват от полузащитника  без борба.

И въпреки че Погба е отворен да се върне в Торино, където игра от 2012 до 2016 г. и където напусна като най-скъп футболист в света, вицепрезидентът  на Ювентус Павел Недвед реши да се съсредоточи върху други трансферни цели.

Това лято Ювентус и без това  укрепи центъра на терена  с Аарън Рамзи от Арсенал и Адриен Рабио от ПСЖ, без да плащат нито стотинка за тези играчи. В плановете на италианския гранд не са включени около 120 милиона паунда за Погба.

Така сега само Реал може да помогне на Пол да напусне  "Олд Трафорд“. Клубът от Мадрид обаче похарчи близо  300 милиона лири през това лято, затова първо трябва да се отърва от редица играчи, за да си позволи  закупуването на французина.

  Сподели
515