Анонс на 6 кръг в Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 6 кръг в Серия А  - срещите в събота

Удинезе - Чезена

Дата: 2 октомври 2010

Час: 19:00

Стадион: „Комунале Фриули", Удине


Въпреки контрастиращото начало на сезона, сблъсъкът в първия мач от 6 кръг на Серия А е между два отбора, чиято основна цел е оцеляването през сезон 2010/11. В момента фриулците са най-зле представящия се отбор от началото на сезона: в първите си 4 мача хората на Гуидолин записаха 4 загуби. И все пак, в предишния кръг „бианконерите" записаха обнадеждаващо равенство 0:0 срещу Сампдория като гост. Удинезе е с 1 точка и заема последното - 20-то място в групата

Чезена пристига с надеждата да остави назад двете си поредни загуби и да се върне към кривата на представянето си в началото на сезона. Тогава бяха постигнати някои невероятни резултати като равенството като гост на Рома и победата над Милан с 2:0, и стана ясно, че „морските кончета" могат да играят успешно срещу една от най-добрите защити. В момента отбора е на 10 място със 7 точки.

Домици, Феротети и Денис отпаднаха заради контузии от групата на домакините за мача. Схемата на игра ще бъде 3-4-1-2. В хода на мача е много вероятно да се премине към 3-3-1-3. Вероятен състав: Ханданович; Бенатия, Кода, Запата; Исла, Инлер, Асамоя, Алмеро; Пинци; Ди Натале, Флорес.

Чиаварини, Будан, Пианджерели и Фарик са контузени от Чезена. Схемата на игра ще бъде 4-3-3, като на десния фланг на атаката избора ще бъде между Игало и Шелото. Вероятен състав: Антониоли; Чесарели, Беналоан, Фон Берген, Нагатомо; Апия, Колучи, Пароло; Игало, Богдан, Джиачерини.

Интересно ще бъде да видим как ще реагира Чезена на спада в резултатите си. От друга страна Удинезе не може да чака да дойде някой гранд за да търси срещу него трите точки - гостите са идеалния избор. Но пък домакините за 5 кръга са отправили 71 удара към вратата на противника, от които само два са влезли. А отбора има изпълнител като Ди Натале.

Прогноза за: Удинезе - Чезена 1:0

 

 

Парма - Милан

Дата: 2 октомври 2010

Час: 21:45

Стадион: „Енио Тардини", Парма

Съдия: Орсато

Парма ще трябва да доказва, че може да се оправя и без своите звезди. В последните си 4 мача, отбора воден от Паскуале Марино не победи в нито една среща, а в последния кръг загуби от възраждащия се тим на Фиорентина. Парма в момента са 16 -то място с едва пет точки,

Загубата на Милан от Чезена и последвалите две равенства срещу Лацио и Катания поставиха треньора Алегри под голям натиск. В средата на седмицата обаче „росонерите" направиха равен с Аякс на „Амстердам Арена" и поуспокоиха феновете си. В момента Милан е на 5-то място и има в актива си 8 точки.

Парма излиза без Джовинко, Палучи и Галопа - хора все от титулярния състав. Схемата на игра ще бъде 4-2-3-1, което означава, че Божинов няма да започне сред първите 11. При вариант 4-3-3 българина може да заиграе от 1-та минута, но е малко вероятно Марино да започне двубоя с трима чисти нападатели. Вероятн състав: Миранте; Жакардо, Паци, Лукарели, Антонели; Мороне, Гоби; Ангело, Кандрева, Маркус; Креспо.


Амброзини е с контузия и отпадна от групата на Милан. Схемата на игра, която използва Алегри срещу Аякс бе 4-3-1-2, но той може да се върне към старата 4-3-3. Така в атака ще видим триото Ибрахимович в средата и Роналдо и Робиньо по фланговете. Вероятен състав: Абиати; Абате, Неста, Тиаго Силва, Антонини; Боатенг, Пирло, Зеедорф; Робиньо, Ибрахимович, Роналдо. Все още не е потвърдено официално дали Пато ще започне мача.

Класата на Милан е по-голяма и изглежда, че „росонерите" ще победят. Това обаче няма да стане толкова лесно, защото домакините ще имат подкрепата на своята публика. Освен това „дуковете" победиха миналата година миланския гранд и ще се опитат да сторят същото и сега.

Прогноза за: Парма - Милан 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148