Газидис: Милан се бореше до последно


Н. Гавазов

 Газидис: Милан се бореше до последно

Генералният директор на Милан  Иван Газидис сподели мнение за не попадането на отбора в Шампионска лига, въпреки победата с 3:2 над СПАЛ в мач от последния кръг на Серия А.

"Въпреки днешната победа, ние сме разочаровани, че не се класирахме за Шампионска лига. Отборът  се бореше до самия край и искам да благодаря на всеки един  за прекрасните им усилия през този сезон, ние преодоляхме няколко травми  и други неуспехи по пътя.

Завършихме сезона с най-много точки в Серия А от сезон 2012/13. Сега очакваме с нетърпение възможността да играем в Лига Европа за трета поредна година и съм убеден, че отборът  ще продължи да расте и да успее.

Бях искрено впечатлен от изключителната подкрепа на всички фенове през целия сезон. Те винаги бяха позитивни и оптимистични, дори и в най-трудните моменти, винаги ни подкрепяха. Искам да благодаря на всички.

Следващите няколко дни ще бъдат посветени на анализ на целия сезон и ще се вземат решения за по-нататъшните крачки по развитието на нашия клуб", заяви Газидис.

  Сподели
355